29 августа 2018

Канікули, а робота все кипить!

454

Що б не сталося, а «Скрепка» завжди рухається вперед. Ось і цього року, навіть влітку, ми готуємось до Міжнародного телевізійного фестивалю “Дитятко”. Цей захід проходить у Харкові, і колективи з різних міст та країн приймають у ньому участь, щоб показати свої роботи та отримати можливість знайти партнерів або кошти на майбутні проекти.

Фестиваль  “Дитятко” дає нам, новому поколінню, багато нових знань, почуттів, друзів та спогад. Програма заходу дуже цікава та різноманітна. Більше 13 конкурсних номінацій, майстер-класи від відомих фахівців та сценарний пітчинг. Усе це робить фестиваль незабутнім, цікавим і головне – продуктивним.

Наша медіа-група багато працювала, і це не дарма. Ми пройшли в трьох номінаціях: “Кращий музичний фільм”,” Кращий ігровий фільм” та сценарний пітчинг.

Щоб краще дізнатися про атмосферу фестивалю, ми вирішили взяти інтерв'ю в учасниці минулого року Катерини Дев’ятко:
“У минулому році я вперше взяла участь у фестивалі "Дитятко". Це був не перший мій фестиваль, але не дивлячись на це, для мене він був дуже пізнавальним. На фестиваль був запрошений японський аніматор Тсунео Года. Він проводив майстер клас по мультиплікації, розказуючи "таємниці" професії, малюючи українського домовика у різних стилях, розповідаючи історії. Це було чимось незвичайним та дуже цікавим. Крім цього було багато майстер класів по кіномистецтву, які справді зацікавили. Кожен фестиваль – це сміх, жарти, чудні ситуації. Пам'ятаю як головні герої нашої стрічки посварилися, і ми пів вечора не могли їх помирити. Він бавився з парканом, а вона сиділа і хнюпилася на нього. Ми і букет йому нарвали, її заспокоювали, а вони ніяк. Врешті решт всім це набридло, і вони помирилися, а ми продовжили зйомки.

Кожен фестиваль це неабияка можливість поспілкуватися з новими людьми та більше пізнати друзів ”.

Отже, якщо ви вирішити приймати участь у цьому фестивалю, ви не пошкодуєте, адже поки в нас є можливість відкривати нові двері, ми зобов’язані використовувати її.

Катерина Гриценко

14 років, ХГ 6 “МГ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии
Медіагрупа Скрепка

    Україна, м. Харків
    Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
    +38 (050) 96-56-629 (9:30 - 18:30)

Ми в соц.мережах: